26 Aralık 2015 Cumartesi

Bir Tane de Benim Olsun Diyeceğiniz Teknolojik cihazlar

 Selfie tostu makinesi Selfi çılgınları için birebir bir tost/dost makinesi. Makineye resmini çekip koyarsanız tostunuzu resminize göre kızartıyor...



Robot PR2 Willow Garage tarafından geliştirilen Robot PR2, ev işlerinde ve mutfakta size oldukça yardımcı mükemmel bir robot... Aslında yalnızlar için mükemmel bir arkadaş da :)



 Ev laboratuarı Cambridge Consultants tarafından geliştirilen ve Flow Health Hub. isimli bu alet aslında bir ev laboratuarı. Kan, idrar ve tükürük gibi vücut sıvılarından alınan örnekleri koyarak pek çok testi kendi kendinize yapabilmenizi sağlıyor. Oldukça hızlı ve kolay kullanımlı olan bu aletin gelecekte oldukça yaygın olacağı kesin...



Transparan TV Görsel açıdan eve gelen herkesin şaşkınlığını ve beğenisi kazanacak bir teknolojik ürün. Komşu çatlatmak isteyenlere :)




Yumurta pişirme makinesi Siz de bir türlü yumurtanızı rafadan veya katı ayarlamasını yapamıyorsanız. Kaı istediğinizde rafadan, rafadan istediğinizde fazla haşlanmış oluyorsa bu alet tam size göre. Oldukça da hızlı çalışıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder